Kwalitatieve apparatuur is onmisbaar in uw nieuwe keuken. Bij de Lange keukens hebt u dan ook de keus uit een enorme diversiteit aan apparatuur van kwaliteitsmerken als Miele, Boretti, Stoves, Novy, Siemens, Airo Design, Pelgrim, Smeg, Etna, Constructa, Inventum en Atag.

Bekijk apparatuur in onze showroom

U kunt de apparaten vrijblijvend komen bekijken op ons apparatenplein met ruim 100 inbouw apparaten en/of in de meer dan 45 keukenopstellingen. U kunt zelf een combinatie maken die bij u en uw keuken past. U zult het ene apparaat vaker gebruiken dan het ander, dus waarschijnlijk wisselen hierdoor uw wensen ook.

Advies op maat

Wij van de Lange keukens hebben al jarenlang ervaring in het ontwerpen, maken en verkopen van landelijke keukens en moderne keukens. Elke consument heeft weer andere wensen, eisen, verwachtingen van de apparaten, een andere ruimte en een ander kookgedrag.

We geven u daarom ook graag advies over de verschillende soorten apparatuur die u in uw keuken kunt laten inbouwen, welke precies bij u en uw wensen past.

Maak nu vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Zo bent u er van verzekerd dat de koffie klaar staat en dat we alle tijd voor u hebben.