Is uw woning toe aan een nieuwe keuken en bent u helemaal weg van de landelijke stijl? Dan valt een boeren keuken wellicht bij u in de smaak. De Lange keukens is specialist in landelijke keukens. Wij bieden een ruim aanbod keukens in een prachtige landelijke stijl. Woont u bijvoorbeeld in een boerderij? Of heeft u uw interieur vooral landelijk ingericht? Dan nodigen we u uit om vooral eens te komen kijken in onze showroom.

De boeren keukens zijn er in allerlei soorten. Zo bestaan ze natuurlijk uit verschillende materialen en kleuren en ook is er qua vorm en stijl van alles aan te passen. Bent u op zoek naar een typische boeren keuken met allerlei klassieke details? Of wilt u juist een boeren keuken met een moderne uitstraling? Doordat u bij de Lange keukens verschillende stijlen kunt combineren creëren we altijd de keuken die perfect bij uw smaak past.

De perfecte boeren keuken

Hieronder ziet u een greep uit ons boeren keuken aanbod. Wilt u al onze keukens alvast online bekijken? Ga dan via de linkjes hieronder naar ons keuken aanbod.

Landelijke keukens
Moderne keukens

robuuste landelijke keuken 1

Kom vrijblijvend keukens kijken

Eén van de belangrijkste krachten van de Lange keukens is de kwaliteit van onze medewerkers. Bij ons kunt u nog heerlijk rustig keukens kijken zonder dat u een fanatieke verkoper achter u aan heeft. Wij houden niet van pushen en bij ons krijgt u dan ook alle tijd om te bepalen of er een boeren keuken naar uw smaak bij zit. Zodra u vragen heeft staan we klaar om die te beantwoorden.

Heeft u al een bepaalde keuken op het oog? Of wilt u tijdens uw bezoek aan de Lange keukens direct serieus aan de slag met het samenstellen van uw nieuwe droomkeuken? Maak dan een afspraak via ons contactformulier hier rechts. Als u een afspraak heeft bent u ervan gegarandeerd dat we voldoende tijd voor u hebben.