UPDATE:

1e en 2e Pinksterdag zijn we gesloten.

**

Beste lezers.

Zoals inmiddels bij iedereen bekend, wordt het dagelijks leven momenteel beïnvloed door het corona virus.

Wij maken de keuken ontwerpen en offerte’s op afspraak. De afspraak kunt u met ons telefonisch maken, of per mail of middels ons contact formulier. Dit geldt niet meer voor het afhalen van onderdelen of indien u even een eerste indruk wilt krijgen van ons assortiment, zonder een advies gesprek er achteraan. Echter mogen wij maar een beperkt aantal mensen tegelijk binnen laten.

Het is dus zeker aan te raden om ook dan een afspraak te maken.

Keukens samenstellen, tekenen, ontwerpen en offerte’s verzorgen wij op afspraak.

Zonder tegenbericht zullen wij de uitleveringen, montage werkzaamheden en service bezoeken normaal door laten gaan.

De reguliere openingstijden van dinsdag tm zaterdag zijn weer van kracht. *  De koopavond is voorlopig komen te vervallen. *

Wilt u gewoon eens kijken, voelen en inspiratie opdoen, dat kan gewoon zonder afspraak. Ook is er meestal wel iemand beschikbaar om wat vragen te beantwoorden.

Stuur ons een mail met uw voorkeur of bel met 0529-462500 om gelijk een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ook wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Naast ontsmettingsmiddelen hebben we schermen op de balie’s en de tafels.

Verder doen we op het moment even geen handen meer schudden en houden ook wij ons aan de 1,5 meter afstand regel, zoals iedereen natuurlijk overal zou moeten doen.

We vragen uw begrip voor deze maatregelen, waarmee we verwachten ons steentje bij te dragen aan voorkoming van verspreiding.

Met gezond verstand en wederzijds begrip komen we ook deze lastige periode wel weer door. Daar hebben wij alle vertrouwen in.

Alvast bedankt voor uw begrip. Bij vragen en/of twijfel kunt u uiteraard altijd bellen of emailen.

Met vriendelijke groet,

“Team de Lange keukens”