Een eiken keuken is een echte trend. Of u nu van landelijke keukens of moderne keukens houdt een eiken keuken kan zich bij elke smaak aanpassen. Combineer een keuken van eikenhout bijvoorbeeld met een betonnen aanrechtblad voor een robuuste en stoere uitstraling. Met een granieten keukenblad en handgrepen van geroest oud ijzer krijgt de houten keuken al snel een meer landelijke uitstraling.

Landelijke eiken keuken

In onze showroom vindt u nu bijvoorbeeld deze prachtige handgemaakte eikenhouten keuken Besthem. De meubelen van deze keuken zijn volledig handgemaakt. De frontkleur is antiek eiken en het werkblad bestaat uit graniet van 6 centimeter dik. De grepen zijn oud ijzer geroeste knoppen. Op de afbeelding heeft de keuken een kookeiland, maar de keuken kan uiteraard in elke vorm en maat geleverd worden.

Bekijk hier meer details over bovenstaande keuken.

Moderne eikenhouten keuken

Als u van moderne keukens houdt, maar het ontzettend strakke hoogglans niet zo mooi vindt, kunt u ook kiezen voor een moderne keuken van hout. Deze prachtige moderne massief eiken keuken heeft een multiplex werkblad in beton kleur. Hoewel de keuken strakke lijnen heeft, geeft het eikenhout de keuken toch een sfeervolle uitstraling.

Bekijk hier meer details over bovenstaande keuken 

Eikenhouten keukens kijken?

Bent u benieuwd naar bovenstaande keukens van de Lange keukens? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Naast deze twee keukens vindt u hier nog veel meer eiken keukens. U kunt geheel vrijblijvend komen kijken. Bent u bijzonder geïnteresseerd in één van onze keukens? Maak dan een afspraak. U weet dan zeker dat we alle tijd voor u hebben.

Bekijk onze contactgegevens of maak direct een afspraak via het contactformulier rechts bovenaan op deze pagina.