Wordt op dit moment uw nieuwe huis gebouwd op Haven West Ommen? Gefeliciteerd! Bij de bouw van een nieuw huis komt veel kijken. Zo kunt u al vanaf het begin meedenken met de realisatie van uw nieuwe huis. U bepaalt vanaf de eerste steen tot aan de inrichting hoe uw nieuwbouw woning eruit komt te zien.

Haven West Ommen

Zodra de eerste plannen gemaakt worden, moet u al kiezen waar de keuken in uw nieuwe woning op Haven West Ommen komt. Kiest u voor een grote woonkeuken inclusief eettafel? Of bevindt de keuken zich in een gesloten ruimte? Hoe uw keuken ook vorm krijgt, het is heel belangrijk dat de keuken helemaal naar uw wens is.

Landelijke of moderne keuken?

Wist u dat u bij de Lange keukens een uitgebreid aanbod keukens hebt? Als u op zoek bent naar een keuken voor in uw nieuwbouw huis is het zeker de moeite om eens bij de Lange keukens te komen kijken. We zijn gespecialiseerd in de landelijke keukens, maar als u een moderne keuken zoekt hebben we ook een heel groot aanbod.

Of u nu een landelijke of moderne keuken in uw nieuwbouw woning op Haven West wilt laten plaatsen, bij de Lange keukens zijn de keukens altijd zeer kwalitatief. Ook wat de indeling betreft gaan we altijd voor de meest handige opties. Uw keuken moet een fijne plek worden om te koken en eventueel te eten.

Keukenaanbod bekijken?

Bent u benieuwd naar ons aanbod landelijke en moderne keukens? Kom dan eens langs in onze showroom. U kunt vrijblijvend rondkijken. We laten u dan graag de verschillende keukens en de bijbehorende mogelijkheden zien. Heeft u al een plattegrond van uw nieuwe woning? Neem die dan mee, zo kunnen we samen alvast kijken waar en hoe de nieuwe keuken geplaatst kan worden.