Laat u een huis bouwen in de nieuwe wijk Vlierlanden in Ommen? Gefeliciteerd! Spannend en heel leuk om zo nauw betrokken te zijn bij de bouw van uw eigen woning. U kunt vanaf het begin meedenken bij het ontwerp van uw nieuwe huis op de Vlierlanden Ommen.

20160325_133126

Waar u in het begin vooral denkt aan de indeling van de ruimtes en de uitstraling van het huis, zult u al snel na gaan denken over de inrichting. Daar is de keuken natuurlijk een heel belangrijk onderdeel in. Binnen veel huishoudens is de keuken steeds vaker een centrale plek in huis. Het is daarom belangrijk dat uw keuken helemaal naar wens ontworpen wordt.

Moderne en landelijke keukens

Bij de Lange keukens in Ommen hebt u keus uit een ruim aanbod keukens. De Vlierlanden Ommen staat voor landelijk wonen. Het is een woonwijk waar het buitenleven centraal staat. Wilt u uw keuken helemaal laten aansluiten bij uw landelijke woning? Dat kan, want bij de Lange keukens hebben we een zeer ruim aanbod landelijke keukens. Kom langs in onze showroom en dan stellen we samen uw perfecte keuken samen.

Houdt u van moderne keukens? Ook dan heeft u volop keus bij de Lange keukens. Het is natuurlijk heel goed mogelijk om de landelijke stijl met de moderne stijl te combineren. Verras met een landelijke woning en daarin een moderne keuken. Samen met de experts van de Lange keukens kunt u uw de perfecte keuken voor uw nieuwe woningen op de Vlierlanden Ommen ontwerpen.

Kom langs in de showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden bij de Lange keukens? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom. Graag laten we u onze keukens zien en ontwerpen we samen met u de perfecte keuken voor uw nieuwe huis op de Vlierlanden Ommen.