Soort keuken

Alle stijlen

Opstelling

Hoek keuken

Wat vind je mooi?

Prijsklasse

Alle prijsklasses

Kleur

Wis alle filters

Er zijn 72 keukens gevonden.

Boven 16 Besthem

Showroom aanbieding

€ 5000,- tot € 10.000,-

Boven 13 Varsen 2530 SG

Showroom aanbieding

Tot € 5000,-

Boven 20 ZERA HPL XT

€ 10.000,- tot € 15.000,-

Boven 15 4110 MIKA MX

Showroom aanbieding

Verkocht

Boven 1 Smederij 2730MX

Showroom aanbieding

Verkocht

Beneden 9 model weverij 8102

Showroom aanbieding

Verkocht

2510 ZERA FM

Inspiratiekeuken

Varsen 2610HL

Inspiratiekeuken

Zoekt u een nieuwe keuken? De Lange keukens is al jarenlang een begrip in de wondere wereld van de keuken. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken of een moderne keuken zoekt, bij ons heeft u de keus uit een groot aanbod.

Landelijke keukens

Een landelijke keuken geeft vaak een warme en sfeervolle uitstraling aan uw woning. Bij de Lange keukens vindt u een groot aanbod landelijke houten keukens. Doordat u kleuren en afmetingen helemaal kunt afstemmen op uw wensen, is uw nieuwe keuken helemaal naar uw eigen smaak te ontwerpen. Op deze pagina ziet u verschillende stijlen en merken zodat u alvast inspiratie op kunt doen.

Moderne keukens

Een moderne keuken is een prachtige aanwinst voor uw huis. Strakke lijnen en robuuste materialen maken uw moderne keuken een echte eye catcher. Net als bij de landelijke zijn de moderne keukens in vele kleuren en afmetingen te leveren. Doe op onze website vast inspiratie op!

Stijlen combineren

In ons keukenaanbod ziet u een brede overlap van stijlen. Een strakke moderne keuken met een landelijk tintje? Of een prachtige landelijke eiken keuken met moderne details? Het kan allemaal. Bij ons maakt u zelf een prachtige combinatie van stijlen.

Bezoek onze showroom

Natuurlijk kunt u elke keuken op de website bekijken, maar we kunnen ons voorstellen dat het nog fijner is om de keuken in het echt te zien. Voel de materialen, bekijk de kleuren en test de apparatuur. Graag verwelkomen we u aan de Eskampweg 4a in Ommen.