Showroom keuken

Beneden 3 Model landelijke keuken Woodline

Vanaf € 20.000,-

Showroom afspraak maken?

Welkom in de wereld van ambachtelijke pracht en nostalgische schoonheid met onze schitterende landelijke keuken! Deze keuken straalt warmte en authenticiteit uit, met zijn handgemaakte houten frontjes die elk detail laten zien van vakmanschap en liefde voor het ambacht.

Het pronkstuk van deze keuken is het grote fornuis met maar liefst 4 ovens! Of u nu een meesterlijke bakker bent of gewoon graag uitgebreid kookt voor vrienden en familie, met dit fornuis heeft u alle ruimte en mogelijkheden om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten.

De Amerikaanse koelkast voegt een vleugje luxe en gemak toe aan de keuken. Met zijn royale capaciteit biedt hij voldoende ruimte voor al uw verse ingrediënten, drankjes en lekkernijen. Bovendien zorgt het elegante design van de koelkast voor een klassieke uitstraling die perfect past bij de landelijke sfeer.

Deze landelijke keuken is niet alleen een plek om te koken, maar een plek om herinneringen te maken. Een plek waar familie en vrienden samenkomen, waar gesprekken worden gevoerd en waar gelach en liefde de lucht vullen.

Apparatuur bij deze keuken:

  • Inductie fornuis
  • Amerikaanse koelkast
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Kraan

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.