Inspiratiekeuken

Boven 21 2585 ZERA SKY VER

Showroom afspraak maken?

Stap binnen in de betoverende wereld van onze landelijke moderne keuken! Deze prachtige keuken combineert klassieke charme met eigentijdse elementen, waardoor een harmonieus en uniek ontwerp ontstaat dat jouw hart zal veroveren.

De witte kastjes stralen een tijdloze elegantie uit en geven de keuken een frisse en lichte uitstraling. De twee ingebouwde ovens voegen een vleugje functionaliteit en veelzijdigheid toe, waardoor je gelijktijdig meerdere gerechten kunt bereiden en jouw culinaire mogelijkheden vergroot worden.

Het zwarte granieten werkblad vormt het perfecte contrast met de witte kastjes en voegt een vleugje moderniteit en luxe toe aan de keuken. Dit duurzame en stijlvolle werkblad biedt niet alleen een stevige basis om op te werken, maar zorgt ook voor een opvallend element dat het middelpunt van jouw keuken zal zijn.

De bovenkastjes met houten fronten voegen een warme en rustieke sfeer toe aan het geheel. Deze charmante details geven de keuken een landelijke uitstraling en creëren een gezellige ambiance waarin je graag tijd doorbrengt met familie en vrienden.

Onze landelijke moderne keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek om te leven, te genieten en herinneringen te maken. Het tijdloze design en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze keuken jarenlang een bron van plezier en inspiratie zal zijn.

Apparatuur bij deze keuken:

  • Inductie kookplaat
  • Koelkast
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Kraan
  • Combi-oven
  • Combi-oven

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.