Showroom keuken

Boven 8 Besthmen 5225FX

€ 15000,- tot € 20.000,-

Showroom afspraak maken?

Ontdek de weelde van onze moderne keuken, waar Fenix Green kastjes en een vleugje goud samensmelten tot pure luxe!

Stel je voor: een keuken die niet alleen de perfectie van modern design uitstraalt, maar ook een vleugje elegantie toevoegt met gouden accenten. Onze moderne keuken met Fenix Green kastjes en een greeploos ontwerp is een harmonieus kunstwerk dat elke keukenliefhebber zal verrassen.

Het matte oppervlak geeft een luxueuze uitstraling en maakt deze keuken een tijdloze toevoeging aan je interieur. En het beste van alles? Het greeploze ontwerp benadrukt de strakke en moderne esthetiek, zonder afbreuk te doen aan het minimalistische design.

Maar wat deze moderne keuken echt onderscheidt, zijn de gouden accenten. De gouden kraan en wasbak geven een vleugje glamour en laten je het gevoel ervaren dat je in een luxe restaurant aan het koken bent. Elk moment in de keuken wordt een waar genot met deze subtiele, maar opvallende gouden elementen.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze moderne keuken ook een prachtig Venafo Gold werkblad. Dit werkblad voegt een vleugje verfijning toe met zijn unieke gouden aderen die naadloos samenkomen met de rest van het ontwerp.

Geef je keuken een koninklijke transformatie met onze moderne keuken met Fenix Green kastjes, een gouden kraan en wasbak, en een glorieus Venafo Gold werkblad. Laat je inspireren door de schoonheid van deze moderne keuken.

Apparatuur bij deze keuken:

  • Inductie kookplaat
  • Grote koelkast
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Kraan
  • Combi-oven
  • Afzuigkap

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.