Dit zeggen klanten over de Lange keukens:

Ga voor de meest recente reviews over ons bedrijf naar de website Kiyoh.

Fam vd Berg, 15 januari 2010
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Klantvriendelijk en echt vakmanschap! Nogmaals BEDANKT voor de goede service.

Jaap en Ellie Postma, 07 november 2009
Familiebedrijf waar je een gedegen advies krijgt. Offerte met reële prijzen en niet zo als bij andere zaken waar je 40 of 50 procent korting krijgt op veel te hoge beginprijzen. Afspraken worden stipt nagekomen en de aflevering en plaatsing was in één woord goed. Wil je een nieuwe keuken, vergeet deze zaak niet te bezoeken

De Gier, 12 mei 2008
Beste familie de Lange, We zijn helemaal blij met de keuken. Precies zoals we verwacht hadden. En de buren hebben inmiddels ook bij jullie de keuken besteld. Ga zo door en we raden jullie aan iedereen aan. Ook onze dank aan de monteurs voor hun vakwerk.

Richard, 09 maart 2008
Beste familie de Lange, Ik wilde even laten weten, dat de nieuwe keuken prachtig is geworden. Helemaal zoals we ons hebben voorgesteld en zoals uitgebreid besproken is. Nogmaals hartelijk dank en jullie zijn van harte welkom om het eindresultaat te komen bekijk. Groetjes, Fam. Reinders

Dagmar en Leonie, 31 januari 2008
Mooie site, hebben nog steeds (al 4 jaar) veel plezier van onze prachtige nostalgische leefkeuken.

Robert Leferink, 09 januari 2008
Beste, heer en mevrouw de Lange. Goed te zien dat het zo goed met jullie gaat. Mooie zaak met mooie website. Ziet er warm en professioneel uit. U hebt nog altijd een warm plekje in mijn hart. Veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar toegewenst. Met vriendelijke groeten, Robert Leferink (Hengelo).

R en A Reerink, 05 januari 2008
Wat een mooie nieuwe website. Wil even zeggen dat we heel blij zijn met onze mooie keuken, zelfs afwassen is nu geen straf meer. De foto’s volgen als de keuken helemaal afgewerkt is. Met vriendelijke groet, Arnold en Renate.

Reerink vd Berg, 28 december 2007
Prachtige website met dito keukens. U ziet ons gauw in uw zaak.