Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u landelijke keuken inspiratie op doen? Wij hebben een ruim aanbod prachtige landelijke keukens. Alle keukens hebben hun eigen unieke stijl en sfeer. Graag nemen we u mee met een digitaal rondje langs onze mooiste keukens.

Om u zo veel mogelijk landelijke keuken inspiratie te bieden, hebben we alle keukens in onze showroom ingericht inclusief accessoires. U krijgt zo een goed beeld van hoe de keukens er in uw eigen woning uit zouden zien. Houd er rekening mee dat alle keukens in andere kleuren, vormen en maten geleverd kunnen worden.

Prachtige eikenhouten landelijke keuken

We beginnen met deze prachtige eikenhouten landelijke keuken. Dit is een pareltje in onze showroom. Als u een typisch nostalgische keuken zoekt, is dit een hele goede keus. Het authentieke beslag maakt de keuken helemaal af. Het prachtige aanrechtblad en het grote fornuis geeft de landelijke keuken ook een stoere uitstraling.

landelijke keuken inspiratie

Bekijk hier alle details van deze eikenhouten keuken

Klassieke blauwe keuken

Wilt u dat uw keuken een echte blikvanger in uw woning wordt? Dan is deze blauwe keuken een zeer goede keus. De prachtige diepblauwe kleur zal een prachtige aanvulling zijn op uw interieur. De mooie vitrinekast biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw servies ten toon te stellen.

Beleef landleven 2

Bekijk hier alle details van deze klassieke blauwe keuken

Landelijke keuken met kookeiland

Landelijke keuken kopen? Deze prachtige wit gelakte landelijke keuken heeft een groot kookeiland met ruimte om er barkrukken bij te zetten. Zo wordt deze keuken een heerlijke gezellige plek waar iedereen van het gezin bij elkaar kan komen. De mooie blauwe tegeltjes achter het fornuis geven de keuken een speciaal uiterlijk. Natuurlijk kunt u deze keuken in verschillende kleuren, afmetingen en opstelling laten ontwerpen.

beneden 2.1

Bekijk hier alle details en nog meer foto’s van deze keuken

Alle landelijke keukens bekijken? Klik hier!