Bij de Lange keukens vindt u een groot aanbod prachtige landelijke keukens. Elke landelijke keuken is natuurlijk uniek, maar we kunnen wel een aantal verschillende soorten landelijke keukens onderscheiden. Wij laten ze graag aan u zien. Wilt u de keukens in het echt komen bekijken? Of wilt u een landelijke keuken kopen? Breng dan een bezoek aan onze showroom.

Klassieke landelijke keukens

Klassieke landelijke keukens zijn te gemakkelijk te herkennen. Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige vitrinekastjes, de authentieke kranen en de prachtige klassieke handgrepen. Een klassieke keuken straalt echt het gevoel van toen uit. Een nostalgische keuken die prachtig staat in elk klassiek interieur.

Een voorbeeld van een klassieke keuken: 

geel 1

Stoere robuuste landelijke keukens

Een stoere robuuste landelijke keuken is vaak voorzien van grove houten meubels. Bekijk bijvoorbeeld de keuken hieronder eens. Deze keuken heeft dikke balken die het kookeiland direct een robuuste uitstraling geven. Deze keukens doen het heel goed in boerderij-achtige woningen. Het prachtige hout en de mooie grote kasten en wandplanken maken deze robuuste landelijke keuken tot en plaatje.

DSC_2476

Landelijk met een moderne twist

Houdt u van de landelijke stijl, maar hoeft een keuken niet al te klassiek te zijn? Kies dan voor een landelijke keuken met een moderne twist. U krijgt alles behalve een strakke hoogglans keuken, maar een prachtige sfeervolle keuken met warme kleuren en strakke lijnen. De houten keuken hieronder is bijvoorbeeld gemaakt voor een sfeervol landelijk hout, maar heeft een strak en modern aanrechtblad en moderne handgrepen.

keuken 2 boven 4

Boerenkeukens

Een boerenkeuken heeft vaak de bekende bonte kleuren van landelijke keukens. De keuken hieronder is bijvoorbeeld uitgerust in het prachtige donkerrood en geel. Dat samen met het granieten aanrechtblad en de mooie landelijke tegeltjes aan de muur zorgen voor een echte boerderij-uitstraling.

Landelijke-rechte-keuken-2-kleuren_0886-600x600

Bekijk alle landelijke keukens

Bent u benieuwd naar alle landelijke keukens van de Lange keukens? Bekijk dan al onze landelijke keukens op de website. Wilt u de keukens liever in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom.

Ga naar ons aanbod landelijke keukens