Een mooie industriële moderne keuken vindt u zeker bij de Lange keukens in Ommen. Hoewel De Lange wellicht bekend staat om het grote aanbod landelijke keukens, is het toch goed om te weten dat wij ook een groot aanbod kwalitatieve en stijlvolle moderne keukens bieden. Bent u op zoek naar een moderne keuken met een industriële look? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom!

Typische kenmerken van een industriële moderne keuken zijn een aanrechtblad van beton (look), stalen details en strakke kasten. Als u een stoere uitstraling in uw keuken wilt neerzetten dan is een industriële moderne keuken zeker iets voor u.

Moderne keukens in de showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende moderne keukens in het aanbod van de Lange keukens? Kom dan zeker even kijken in onze showroom in Ommen. Ook op de website kunt u al een aantal van onze industriële moderne keukens bekijken. Zie de keuken hieronder bijvoorbeeld met een betonlook aanrechtblad en veel stalen details. Het gebruik van hout in het kookeiland geeft de keuken een wat minder harde uitstraling.

industriële moderne keuken

Bekijk deze moderne keuken hier

Onderstaande moderne keuken heeft ook zeker een industriële uitstraling met de grote handvatten en het strakke aanrechtblad.

moderne keuken

Bekijk deze keuken hier

Landelijke keukens

Wilt u liever een nieuwe landelijke keuken? Ook dan bent u van harte welkom in onze showroom, want de Lange keukens staat in de wijde omgeving bekend als de specialist op het gebied van landelijke keukens. Breng een bezoek aan onze showroom, koffie staat altijd klaar! Bent u nu alvast benieuwd naar de landelijke keukens? Bekijk ze dan hier online.

Maak een afspraak

Wilt u er zeker van zijn dat we alle tijd voor u hebben als u naar onze showroom komt? Maak dan een afspraak. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend komen kijken, maar als u een afspraak heeft kunnen we u alle tijd bieden die u nodig heeft.

Afspraak maken