29 april kookzondag

29 april kookzondag

12 april, 2018

Zondag 29 april staat De Lange Keukens de hele dag in het teken van koken. Van 11:00 tot 16:00 uur zal onze huiskok Martin Lip de lekkerste gerechten bereiden in onze showroom. Niet alleen demonstreert hij het nieuwe Lacanche fornuis en de stoomoven, ook gaat hij bakken op een heuse Himalaya zoutsteen. Komt ook kijken en proeven? U bent van harte welkom!

Koken op Himalaya zoutsteen

We kennen koken in pannen, in de oven, op een grillplaat of op de barbecue. Maar heeft u al gehoord van koken op een zoutsteen? Met deze bijzondere manier van koken maakt u uw gerecht klaar op een verwarmde zoutsteen, afkomstig uit een roze zoutrots in de Himalaya. Deze zoutsteen kan opgewarmd worden in de oven of op een kookplaat en kan gekoeld worden in de koelkast of diepvriezer. Het zout trekt geleidelijk in het gerecht, wat een unieke smaak geeft. Bent u benieuwd hoe dit te werk gaat en wilt u zelf ook even proeven? Tijdens de kookzondag geeft Martin Lip geeft een demonstratie met een Himalaya zoutsteen van AEG die hij verwarmd op een inductie-kookplaat.

Lacanche fornuis

Ook krijgt u een demonstratie koken met een Lacanche fornuis. De authentieke fornuizen van dit prachtige Franse merk zijn sinds kort verkrijgbaar bij De Lange Keukens. Dankzij hun klassieke uiterlijk passen ze perfect in een landelijk interieur.

Keukeninspiratie opdoen

U bent de gehele dag tussen 11:00 en 16:00 uur welkom in onze keukenzaak aan de Eskampweg 4a in Ommen. Naast de demonstraties heeft u alle gelegenheid om rond te kijken in onze showroom met maar liefst 40 voorbeeldkeukens, waaronder tien nieuwe. Uiteraard staan we u graag te woord over de mogelijkheden voor uw nieuwe droomkeuken. Wilt u echter een uitgebreid advies over de indeling of een prijsopgave ontvangen? Dan plannen we graag vooraf een afspraak met u in. Neem daarvoor contact met ons op.  Kookzondagen staan snel volgepland, dus wacht niet te lang! Natuurlijk kunt u deze dag ook gebruiken om op uw gemak rond te kijken en een afspraak te maken voor een rustiger moment. U gaat in ieder geval naar huis met een heleboel keukeninspiratie en handige tips om ook thuis de meest heerlijke gerechten op tafel te zetten. Graag tot 29 april!

Onze klanten beoordelen
onze service met een:

8.7

Wishlist bekijken (0)