Inschrijving gesloten

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De kookworkshop op vrijdag 16 september zit vol.

Wegens het grote succes en animo van deze workshop zijn we aan het overwegen een extra workshop te organiseren.
Zou u hier interesse in hebben? Laat het ons weten op onze Facebook pagina:

Gaan jullie bouwen op de Vlierlanden? Hebben jullie een optie op een kavel of zijn de bouwvakkers al bezig? De Lange Keukens nodigt alle toekomstige bewoners van de Vlierlanden uit voor een GRATIS kookworkshop. Een ideaal moment om alvast kennis te maken met je nieuwe buren! Daarnaast kan je tijdens het koken de nodige keukeninspiratie opdoen. De kookworkshop vindt namelijk plaats op vrijdag 16 september om 19:00 uur in de showroom van De Lange Keukens te midden van de mooiste Landelijke en Moderne Keukens!

Vlierlanden-Ommen

Culinaire kookworkshop

De keuken is natuurlijk het hart van uw nieuw te bouwen woning.  Om de sterren van de hemel te koken in uw nieuwe kookdomein bieden wij jullie als toekomstige bewoners een culinaire kookworkshop aan. Van een professionele kok leert u de kneepjes van het kookvak. Na het volgen van deze workshop maakt u straks niet alleen indruk met uw nieuwe keuken, maar ook met de gerechten die u bereidt!

De kookworkshop wordt gehouden in de showroom van de Lange keukens in Ommen en verzorgd door Martin Lip van Culinair bij u thuis.

Hopelijk tot vrijdag 16 september vanaf 19:00 uur!