Wij  hebben niet alleen verstand van de keuken zelf, ook weten we aardig wat van koken. We maakten deze handige infographic keukentips die vast en zeker van pas komt in de keuken!

Over De Lange Keukens

Bent u na het bekijken van onze infographic keukentips benieuwd naar het bedrijf achter De Lange Keukens? De Lange Keukens is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de wereld van keukens. De familie de Lange is al van jongs af aan opgegroeid in de keukenwereld. De keukenzaak staat vooral bekend om de prachtige landelijke keukens. Maar ook het aanbod moderne keukens neemt een steeds prominentere plek in in de winkel.

Landelijke keukens

De landelijke keukens staan bekend om de nostalgische, ambachtelijke en vaak warme uitstraling. Die landelijke stijl geeft dan ook direct heel veel sfeer aan uw woning. Kortom, u voelt het gevoel van toen in de uitstraling van de keuken, maar een De Lange Keukens keuken draag zeker het comfort van nu. Op onze site kunt u heel veel landelijke keukens uit onze showroom vast bekijken. Wilt u de keukens liever in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Als u een afspraak maakt hebben we uitgebreid de tijd voor u. Natuurlijk verplichten we u dan tot niets.

Bekijk de landelijke keukens hier

Moderne keukens

Naast landelijke keukens heeft De Lange Keukens ook een groot aanbod moderne keukens in de showroom staan. Prachtige strakke hoogglanzende kookeilanden met grote wanden voor apparatuur. Of een mooie mix van strak wit met prachtige houten kasten. De mogelijkheden bij De Lange Keukens zijn eindeloos. U kunt natuurlijk een keuken uit onze showroom uitzoeken, maar ook deze keuken kunt u nog helemaal verder naar uw eigen smaak aanpassen. Zo krijgt u echt de keuken die helemaal bij uw interieur past!

Bezoek de showroom

Wilt u het bedrijf achter deze infographic keukentips leren kennen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. U kunt altijd binnenlopen, maar als u zeker wilt weten dat we de tijd voor u hebben raden we u aan een afspraak te maken. Zo kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, rustig onze keukens in de showroom komen bekijken.