Gaat u een keuken kopen omdat uw eigen keuken niet meer naar uw smaak is? Of omdat hij wegens leeftijd echt aan vervanging toe is? Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken of een moderne keuken, het uitzoeken van een nieuwe keuken is een flink proces. Bij de Lange keukens helpen we u niet alleen bij het kiezen van de mooiste keuken, ook bieden we u een betrouwbare leverancier met veel technische ervaring en gegarandeerde service. Wij vertellen u graag waarom het echt loont als u uw keuken bij de Lange keukens koopt.

Wij van de Lange keukens begrijpen als geen ander hoe het uitzoeken van een nieuwe keuken in zijn werk gaat. Inmiddels zitten we al weer ruim 35 jaar in het keukenvak! Wij weten daarom dat het belangrijk is dat u welkom geheten wordt in onze winkel. Bij ons vindt u geen opdringerige verkopers of gastvrouwen die uw adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer willen weten. U kunt bij ons vrijblijvend rondkijken en vragen stellen wanneer u dat wilt. Stap bij ons binnen zonder verplichtingen!

In de verstreken 35 jaar hebben we al heel veel bijzondere situaties in ruimtes, nieuwbouwwoningen en oude boerderijen gezien. Voor elke ruimte hebben wij een passend ontwerp met daarin de wensen van de klant centraal gesteld. In ons heeft u een betrouwbare partner. Uw nieuwe keuken wordt ongetwijfeld precies zoals u wenst.

Landelijke en moderne keukens

We leveren een zeer groot aanbod keukens. Zo vindt u prachtige landelijke keukens maar ook een compleet assortiment strakke, moderne, greeploze keukens en keukens met een industrial look. Ook bieden we eenvoudige en functionele keukens voor bijvoorbeeld een kantine, of scherp geprijsde keukens voor een starterswoning. Voor grote woonkeukens met eilanden bent u ook aan het juiste adres bij de Lange keukens.

Naast de complete keukens bieden we ook bijkeukenkasten voor extra bergruimte of voor het wegwerken van een wasmachine of droger. We ontwerpen buffetmeubels op maat met verschillende materialen en dat altijd in stijl en kleur van de keuken. Ook handgemaakte houten tafels met houten of stalen frames, exact op maat gemaakt en in de afwerking en kleur die u wenst horen bij ons aanbod. Zelfs voor badmeubelen bent u welkom bij de Lange keukens.

Persoonlijk contact

een keuken kopen

Het is natuurlijk niet verplicht, maar we vinden het erg prettig als u een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken. Zo reserveren we voldoende tijd om samen met u een goed en passend ontwerp te maken van de keuken die u op het oog hebt. U heeft altijd contact met een adviseur die de tijd neemt, geduldig is, meerdere ontwerpen wil maken en niet pusht.

Voordat uw verkopende adviseur de keuken bestelt wordt uw complete keuken door collega’s gecontroleerd. Zo voorkomen we fouten. Uw persoonlijke adviseur houdt voortdurend contact met u en blijft van begin tot oplevering uw contactpersoon. We hebben dus geen afdelingen voor orderverwerking, service of planning. U bent allesbehalve een nummer.

Eerlijke vaste prijzen

Wij vragen geen hoge prijzen om vervolgens korting op korting te geven. Bij ons kunt u eerlijke prijzen verwachten. We bieden iedereen een vaste, scherpe en doorzichtige prijs. Onze offertes zijn tot op detail gespecificeerd met bijvoorbeeld typenummers van de apparatuur. We hebben al jarenlang ervaring met het inkopen van onderdelen en daarom kunnen we u een concurrerende prijs aanbieden.

Het aanbod dat u van ons krijgt is altijd gegarandeerd het voordeligst in de markt. Heeft u toch een voordeliger aanbod gekregen bij een concurrent? Neem dit aanbod dan mee. Met alle plezier laten we u zien waar de verschillen zitten. Zeker bij een keuken is appels met peren vergelijken een vaak gemaakte fout.

Flexibiliteit

De Lange keukens is altijd flexibel in het aanbod van materialen en apparaten. We kunnen verschillende merken door elkaar bieden. Wilt u bijvoorbeeld kasten van de ene fabrikant en grepen van een ander? Of een luxe vaatwasser en eenvoudige koelkast? Dat is allemaal mogelijk. Wij zijn vrij in diverse keuzes en dat bent u dus ook.

Naast flexibiliteit in materialen en apparaten zijn we dat ook in levering en montage. Is er in de voorafgaande werkzaamheden wat oponthoud? Dan proberen we altijd zo goed mogelijk een nieuwe datum te plannen.

De montage

robuuste landelijke keuken 3

We meten de keuken altijd zonder extra kosten in. Van te voren kunnen we zo soms problemen voorkomen. Dit omdat we de ruimte zelf bekijken en de maten exact nameten. Zo doen we er alles aan om de levering en montage van uw nieuwe droomkeuken vlekkeloos te laten verlopen.

We hebben veel opgebouwde relaties en betrouwbare partners waardoor we u met alles kunnen ontlasten. Zo kunnen we de demontage en het afvoeren van uw oude keuken verzorgen, leidingwerk verplaatsen of aanvullen, timmer en bouwwerkzaamheden verzorgen, de vloer en het plafond afwerken en ga zo maar door. We hebben voor alle werkzaamheden de juiste mensen in dienst terwijl wij uw vaste contactpersoon blijven. Wilt u een deel van de landelijke keuken of moderne keuken zelf monteren? Ook dat kan. U kunt onze monteurs per uur inschakelen.

Meer dan keukens

Bij ons kunt u niet alleen een keuken kopen, ook vervangen we onderdelen van bijvoorbeeld kasten, lades of apparaten. Ook als deze niet door ons zijn geleverd. Zo kunt u uw huidige keuken vernieuwen met slechts een paar onderdelen. We repareren of herstellen ook graag schade aan uw keuken zoals bijvoorbeeld uw blad. Hiervoor hoeft u keuken niet door ons geleverd te zijn! Wie zouden deze werkzaamheden beter kunnen verzorgen dan onze monteurs voor wie dit werk al jaren dagelijkse kost is?

Kom naar onze showroom

Bent u na het lezen van ons verhaal benieuwd naar onze moderne of landelijke keukens en wilt u bij ons een keuken kopen? Kom dan langs in onze showroom! Maak een afspraak.