Showroom keuken

Beneden 22 2473 Spinnerij SY

€ 15000,- tot € 20.000,-

Showroom afspraak maken?

Welkom in de warme en uitnodigende wereld van onze prachtige landelijke keuken! Deze keuken straalt een tijdloze charme uit met zijn houtkleurige frontjes en een prachtig granieten blad.

De houtkleurige frontjes geven de keuken een natuurlijke en rustieke uitstraling, waardoor een gezellige ambiance ontstaat waarin u zich meteen thuis zult voelen. Het houtpatroon voegt een vleugje warmte en authenticiteit toe aan het geheel, terwijl het tegelijkertijd een vleugje elegantie behoudt.

Het granieten blad voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan de keuken, maar biedt ook een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden oppervlak om uw culinaire creaties te bereiden. Het natuurlijke patroon en de glans van het graniet brengen een prachtige harmonie in de keuken, waardoor het een ware blikvanger wordt.

Deze landelijke keuken is voorzien van een Amerikaanse koelkast en een fornuis met één grote oven. De Amerikaanse koelkast biedt voldoende ruimte voor al uw verse producten en drankjes, terwijl het fornuis met zijn grote oven u in staat stelt om heerlijke maaltijden te bereiden voor familie en vrienden.

Apparatuur bij deze keuken:

  • Inductie fornuis
  • Amerikaanse koelkast
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Kraan

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.