Showroom keuken

Boven 22 ZERA SY VER

Tot € 5000,-

Showroom afspraak maken?

Ontdek de perfecte oplossing voor uw bijkeuken met onze moderne wasmachinekast! Deze prachtige kast combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier, waardoor uw bijkeuken een georganiseerde en eigentijdse uitstraling krijgt.

Met een houten decor en zwarte deurtjes voegt de wasmachinekast een vleugje warmte en elegantie toe aan uw bijkeuken. Het tijdloze ontwerp past naadloos bij elke moderne interieurstijl en zorgt voor een harmonieus geheel.

Deze speciaal ontworpen kast biedt niet alleen ruimte voor uw wasmachine, maar ook voor een droger. Met beide apparaten slim ingebouwd, bespaart u niet alleen kostbare ruimte, maar kunt u ook moeiteloos uw wasbeurten afronden.

Dankzij de slimme indeling heeft u alle benodigdheden voor uw was binnen handbereik. Berg uw wasmiddelen, wasverzachters, strijkijzer en andere benodigdheden netjes op in deze ruime kast en behoud het overzicht in uw bijkeuken.

Met onze moderne wasmachinekast maakt u uw bijkeuken niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het doordachte ontwerp en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een meubelstuk dat niet alleen handig is, maar ook een blikvanger in uw huis.

Apparatuur bij deze wasmachinekast:

  • Wasmachine
  • Droger

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.