Showroom keuken

Boven 18 Giethmen Eiken

Vanaf € 20.000,-

Showroom afspraak maken?

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid en hedendaags design met onze moderne keuken! Deze keuken combineert houten frontjes met een verfijnde witte afwerking op de wangen, waardoor een harmonieus en eigentijds geheel ontstaat.

De houten frontjes voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan de keuken, terwijl de witte afwerking op de wangen een gevoel van ruimte en frisheid creëert. Samen vormen ze een prachtig contrast dat jouw keuken een unieke persoonlijkheid geeft.

In de kastenwand is een enkele oven elegant geïntegreerd. Deze oven biedt alle benodigde functies om jouw culinaire creaties tot in perfectie te bereiden. Of je nu een meesterbakker bent of gewoon van een heerlijk huisgemaakt gerecht houdt, deze oven staat klaar om jouw culinaire dromen waar te maken.

Het betonlook blad voegt een vleugje industriële stijl toe aan de keuken. Dit duurzame en praktische werkblad is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een stevige en functionele basis voor al jouw kookavonturen.

Met onze moderne keuken ben je verzekerd van een harmonieus ontwerp, hoogwaardige materialen en functionaliteit die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Deze keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek om te genieten, te creëren en herinneringen te maken.

Apparatuur bij deze keuken:

  • Inductie kookplaat met afzuiging
  • Koelkast
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Quooker kraan
  • Combi-oven

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.