Showroom keuken

Boven 20 ZERA HPL XT

€ 10.000,- tot € 15.000,-

Showroom afspraak maken?

Welkom in de wereld van moderne verfijning met onze prachtige keuken! Deze keuken combineert moeiteloos tijdloze elegantie met een gedurfde twist, waardoor een unieke en eigentijdse uitstraling ontstaat.

De witte kastjes geven jouw keuken een lichte en frisse sfeer, waardoor de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid krijgt. Deze tijdloze kleur past perfect bij elke interieurstijl en creëert een kalme en serene omgeving om in te koken en te genieten.

De kastenwand in een prachtige blauwe kleur voegt een vleugje durf en individualiteit toe aan het geheel. Deze gewaagde kleurkeuze laat zien dat jouw keuken een ware statement kan zijn, waarin jouw persoonlijkheid en stijl tot uiting komen.

In de kastenwand is een royale oven elegant geïntegreerd. Deze grote oven biedt alle functies die je nodig hebt om jouw culinaire vaardigheden te benutten en jouw favoriete gerechten te bereiden. Of u nu een enthousiaste thuiskok bent of graag indruk wilt maken op jouw gasten, deze oven staat voor u klaar!

Met deze moderne keuken haal je niet alleen een prachtig ontwerp in huis, maar ook een functionele en ergonomische keukenervaring. De combinatie van witte kastjes en een blauwe kastenwand geeft jouw keuken een speelse en eigentijdse uitstraling, terwijl de ingebouwde oven jouw kookmogelijkheden naar een hoger niveau tilt.

Apparatuur bij deze keuken:

  • Inductie kookplaat
  • Grote koelkast
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Kraan
  • Combi-oven
  • Afzuigkap

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.