Showroom keuken

Boven 4 Branderij 8845B

€ 15000,- tot € 20.000,-

Showroom afspraak maken?

Creëer een tijdloze keuken met onze prachtige Eiken kleurige keuken, compleet met een eigentijds composiet 6cm Beton look keukenblad!

Breng de warmte en schoonheid van de natuur in je keuken met onze Eiken kleurige keuken. Het rijke en authentieke eikenhout design voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en zorgt voor een gezellige sfeer waar je elke dag van zult genieten.

Maar de ware blikvanger is ons composiet 6cm Beton look keukenblad. Het resultaat? Een verbluffende, moderne keuken die perfect past bij zowel klassieke als hedendaagse interieurs.

De Eiken kleurige keuken met het composiet Beton look blad is niet alleen een keuken, het is een statement. Een statement van jouw unieke stijl en smaak, en een belofte van jarenlang genieten in een keuken die je steeds opnieuw zal inspireren.

Wacht niet langer en maak van jouw keuken het middelpunt van bewondering. Bezoek onze website en laat je betoveren door onze Eiken kleurige keuken met het composiet Beton look keukenblad.

Apparatuur bij deze keuken:

  • Inductie fornuis
  • Grote koelkast met vriezer
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Kraan

(wijzigingen in apparatuur mogelijk)

Deze keuken is geheel naar uw wens samen te stellen. U bent vrij in kleur, materiaal, werkblad en apparatuur. En natuurlijk denken wij graag met u mee!

Altijd 5 jaar garantie op keuken en werkblad.

Op apparatuur standaard 2 jaar garantie, mogelijk per merk uit te breiden.