Moderne keukens bij De Lange Keukens

We nodigen u van harte uit om de moderne keukens te komen bekijken in onze grote showroom. Wilt u nu alvast inspiratie opdoen voordat u een moderne keuken gaat kopen? Bekijk dan onze keukens op deze pagina. Kleuren, afmetingen en vorm zijn bijna altijd aan te passen, dus als u een exemplaar naar uw wens ziet, raden we u zeker aan om bij ons langs te komen. Graag vertellen we u meer over onze keukens in een vrijblijvend showroombezoek.

Boven 14 Cheap it simple

Showroom aanbieding

Tot € 5000,-

Boven 21 Besthmen FX

Showroom aanbieding

€ 10.000,- tot € 15.000,-

Boven 11 Radius 02

Vanaf € 20.000,-

Boven 07 Bosca

Vanaf € 20.000,-

Boven 16 Besthem

Showroom aanbieding

€ 5000,- tot € 10.000,-

De wondere wereld van keukens

De familie De Lange is al van jongs af aan opgegroeid in hun wondere keukenwereld. Voornamelijk door de verkoop van landelijke keukens hebben we inmiddels een bijzondere en welbekende naam opgebouwd. Klanten uit Limburg en Noord Holland komen al jaren graag naar Ommen. Inmiddels vindt u bij ons, naast de oud-Hollandse keukens, dus ook een ruim aanbod moderne keukens en industriële moderne keukens.

Ziet u tussen bovenstaande keukens een moderne keuken die u mooi vindt? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Als u een afspraak maakt weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben. Wilt u gewoon vrijblijvend keukens komen kijken? Dan hoeft u natuurlijk geen afspraak te maken! Zien we u binnenkort in onze winkel?